Over mij

Tesoros de Mujer is geboren uit een diep verlangen om vrouwen te kleden waar ze zich niet alleen mooi kunnen voelen, maar ook mooi kunnen zijn in de meest authentieke zin van het woord. Angie, de oprichtster, zag hoe de wereld om haar heen vrouwen vaak in hokjes plaatste, hen vertellend hoe ze zich moesten gedragen, voelen en eruitzien. Ze droomde van een plek waar vrouwen zichzelf konden zijn, vrij van oordelen en verwachtingen, en zo werd Tesoros de Mujer werkelijkheid in 2020.

Ontdek de kracht van verbinding met Tesoros de Mujer

In een wereld die steeds sneller lijkt te draaien, is het vinden van momenten van verbinding en gedeelde wijsheid belangrijker dan ooit. Tesoros de Mujer biedt een unieke reis aan waarbij het niet alleen gaat om het delen van verhalen, maar ook om het delen van wijsheid, kracht en liefde. Angie, de drijvende kracht achter dit initiatief, heeft een speciale outfits samengesteld voor de vrouwen die deelnemen aan ceremonies, tantra-avonden en ecstatic dance. Maar Tesoros de Mujer is meer dan alleen kleding; het is een beweging die gelooft in de unieke gaven en talenten van elke vrouw.

Ontdek de kracht van verbinding met Tesoros de Mujer

Tesoros de Mujer nodigt elke vrouw uit om deel uit te maken van deze transformerende reis. Angie's droom is werkelijkheid geworden, en nu is het tijd voor elke vrouw om haar eigen schatten te ontdekken en te delen. Samen kunnen we een wereld creëren waarin elke vrouw zich mooi voelt en is, vrij van de ketenen van verwachtingen en oordelen. Tesoros de Mujer is meer dan een project; het is een belofte aan elke vrouw dat ze niet alleen is op haar reis naar zelfontdekking en verbinding.

                                      

With love, Angie

Sigue tus sueños, ellos saben el camino